STRAVOVÁNÍ

O přestávkách odborného programu bude podáváno malé občerstvení. Pro případné další stravovací požadavky kontaktujte sekretariát kongresu.

Obědy dne 10.6.2021 budou podávány formou dvouchodového menu (polévka, hlavní chod, nápoj), s možností objednání vegetariánského či bezlepkového menu (prosíme uveďte při registraci).

Při registraci v kongresovém centru se prosím informujte, kde bude pro Vás Vaše občerstvení k dispozici.

 

Žádáme účastníky, kteří požadují bezlepkové nebo vegetariánské občerstvení a oběd, aby tuto skutečnost vyznačili při registraci u stravování.

Clarion Congress Hotel Olomouc_Foyer

Clarion Congress Hotel Olomouc_Foyer

Clarion Congress Hotel Olomouc_Restaurac

Clarion Congress Hotel Olomouc_Restaurac

káva a čaj

káva a čaj

catering

catering

catering

catering

Sendviče

Sendviče

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

catering

oběd

oběd

catering

catering

catering

catering

zelenina

zelenina

14. KONGRES MINIINVAZIVNÍ CHIRURGIE OSTRAVA

10.- 11. 6. 2021, Ostrava